Loading Events

Workshop Kalender

juli 2021

Yoga Klankschalen

zondag, 4 juli  zondag, 4 juli
Yoga Best, Raadhuisstraat 300L
Best, Nederland
+ Google Map

Yoga & Klankmeditatie

zondag 4 juli van 10.00 - 11.30
kosten: € 22,50

docent:

Ingrid Vogels

Boek deze workshop

Hoe yoga en klank elkaar versterken

Naast yoga en stilte, kunnen ook bepaalde klanken een bijzonder ontspannen en helende uitwerking hebben. Klankschalen brengen een zuivere klank met harmonische boventonen voort. De schalen produceren trillingen die diep in het lichaam doordringen, spanningen losmaken en je in een diepe staat van ontspanning brengen.

We beginnen met een paar eenvoudige yogaoefeningen die je al in een ontspannen staat brengen. Daarop volgt een liggende meditatie van ongeveer 45 minuten, waarbij je omringt wordt door verschillende klanken, zoals van de oceandrum, sansula, koshi, rainstick en divers klankschalen.

Kom genieten van deze liggende klankmeditatie en gun jezelf een moment van diepe ontspanning.

Restorative Yoga

zondag, 11 juli  zondag, 11 juli
Yoga Best, Raadhuisstraat 300L
Best, Nederland

Lange sessie
Restorative Yoga

zondag 11 juli van 10.30 - 12.30
kosten: € 23,50

docent:

Ingrid de Graaff

Boek deze workshop

Stress verminderen en revitaliseren

Bij deze stress-verminderende en revitaliserende yogavorm maken we gebruik van bolsters, kussens en dekens als ondersteuning in diverse liggende en zittende houdingen, zodat je steeds optimaal comfortabel bent. De poses worden gedurende enkele minuten aangehouden en de focus ligt op het toelaten van volledige ontspanning en het op zachte wijze ruimte maken in o.a schouders, rug en heupen.

Restorative Yoga heeft een meditatief karakter, het is een oefening in mindfulness. Het rusten in de kussens zorgt er ook voor dat er makkelijker overgave aan ‘niets doen’ kan ontstaan. Gun jezelf een moment om weer bij te komen en weer op te laden van de wekelijkse druk van 'presteren' en alsmaar doorgaan.