yoga best 10 jaar!

Datum: zondag 8 oktober, van 10.00-17.00 uur
Locatie: Yoga Best, Raadhuisstraat 300L, Best
Kosten: gratis voor cursisten (met een introducé)
Aanmelden: nicolette@yogabest.nl

Wie jarig is trakteert!

Op zondag 8 oktober vieren we het 10-jarig jubileum van Yoga Best. Er is een afwissselend programma samengesteld van zes verschillende workshops. Deelname aan een van de workshops naar keuze is gratis. Na afloop trakteren we je in ons eigen pop-up café op het achterplaatsje! Neem als je wilt gerust een introducé mee. Wel graag van tevoren aanmelden in verband met het beperkt aantal plaatsen per workshop. Ook als je alleen een taartje komt eten graag even laten weten dat je van plan bent langs te komen. We verheugen ons op je aanwezigheid!

Programma
yogales
docent
10.15-11.00
de Zonnegroet Els
11.15-11.55
Yin Yoga Ingrid
12.05-12.50
Restorative Yoga Nicolette
13.00-13.45
Yoga & Klankmeditatie Ingrid
13.55-14.40
Yoga@home Els
14.50-15.35
Yoga Nidra Nicolette
     

10.15 - 11.00 de Zonnegroet
'Surya Namaskar' of terwijl de Zonnegroet is een van de bekendste yoga oefeningen. Els geeft voorbereidende houdingen en leidt je vervolgens door een serie van twaalf poses die vloeiend achter elkaar uitgevoerd worden. Je krijgt informatie over de achtergrond van deze vitaliserende reeks die daadkracht, optimisme en levenslust opwekt.

11.10 - 11.55 Yin Yoga
Ingrid laat je kennis maken met een vorm van yoga die vooral gericht is op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; de oefeningen rekken dieper liggende spieren op en geven ruimte in het bekkengebied. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen maar je gebruikt de houding om je lichaam beter te voelen.

12.05 - 12.50 Restorative Yoga
Slechts enkele liggende houdingen komen aan bod in deze sessie, waarbij je wordt ondersteund wordt door kussens, dekens en bolsters, zodat je zo comfortabel mogelijk ligt zodat je volledig tot rust kunt komen. Restorative yoga is ook geschikt als je herstellende bent van een blessure. Een oefening in mindfulness en ontspanning, begeleid door Nicolette.

13.00 - 13.45 Yoga & Klankmeditatie
Naast yogahoudingen en stilte, kan klank een diep ontspannende en helende uitwerking hebben. Ervaar het gedurende een liggende meditatie van Ingrid, waarbij je omringd wordt door verschillende geluiden, afkomstig van klankschalen en andere instrumenten.

13.55 - 14.40 Yoga@home
Het meeste profijt van yoga heb je bij een regelmatige beoefening. Vaak is het echter best lastig om yoga een vast onderdeel van je dagelijkse routine te maken. Els geeft je praktische tips om zelf een kort eigen oefenschema op te zetten. In plaats van 'moeten' wordt het zo iets om dagelijks naar uit te kijken!

14.50 - 15.35 Yoga Nidra
Yoga Nidra is een lange ontspanning waarbij je je niet beweegt, maar gedurende de hele workshop geheel ontspannen ligt. De begeleide lichaamsscan van Nicolette dient er toe het lichaamsgevoel te vergroten, onbewuste spanning van je af te laten glijden en de geest tot rust te brengen.

Doe mee met een van de bijzondere gratis workshops en blijf na afloop gezellig hangen op ons gelegenheidsterras. Je kunt natuurlijk ook deelnemen aan de feestvreugde door alleen iets te komen drinken of een taartje eten.

Yoga@Home
docente Els
Yoga@Home